Извозване на стари мебели – защо да наемем фирма за тази цел?

Ако ви предстои ремонт и искате да се отървете от старите мебели, то има много лесен, бърз и удобен начин това да се случи. Наемете фирма за извозване мебели и си спестете време за важните неща. Ето и няколко причини да се възползвате от професионалните хамалски услуги на фирма, а не да се заемате сами с тази задача:

Няма да ви налага да извършвате товаро-разтоварна дейност

Едно от най-големите предимства на това да използвате професионална фирма за извозване на стари мебели е, че вие няма да се занимавате с товарене, разтоварване и износване на всички тежки и обемни мебели и вещи, които имате. Наемете си фирма, заявявате ден, час и място, тя идва с подходящо превозно средство и се заема с всичко. Какво по-хубаво от това.

Ще си спестите доста време

Използването на фирма за извозване на стара мебел със сигурност ще ви спести доста време, отколкото вие самите да се заемете с това. Ако имате прекалено много вещи, ще ви се наложи да си изгубите поне един – два дни в това да ги събирате, товарите и износите до сметище. Фирмата ще се справи с тази задача за значително по-кратко време, а и вие ще се свободни да правите други неща.

Услугата извозване на мебели е достъпна

Друга основателна причина да се възползвате от фирма за износване на стари мебели е фактът, че тази услуга не е никак скъпа, а пък в същото време ви пести много време. Фирма ЕТ Престиж например се занимава с износване на стари мебели, хамалски услуги, чистене на помещения, къртене и други и оперира на територията на град София и околността. Само срещу 30 лева за курс старите ви вещи ще ви бъдат извозени до определени за целта сметища, без вие да се занимавате с нищо. Най-хубавото е, че в цената няма скрити такси и самата такса смет е включена в сумата.