Бизнес имейл с Microsoft 365

Microsoft 365 е черешката на тортата по отношение на бизнес платформа, без която вашият офис няма да е същият. В облака има всички инструменти, от които се нуждае едно успешно управление. Улеснението, което дават програмите в облака ви оставя време да се концентрирате на важните неща, които градят вашият имидж във времето.

От ITservices.bg, които са официален SPLA партньор на Майкрософт 365 съветват да се възползвате от облака с наличните абонаментни планове в microsoft365 за по-голяма безопасност и по-ефективно развитие на дейността ви. Пощата в облака е стандартният Outlook, но с разширени възможности. Имате възможност да използвате служебния си мейл от всяко място и всяко устройство. В облака така се случват нещата – без ограничения и без проблеми. Разполагате със стартово пространство от 1ТБ и можете да работите от разстояние в удобно за вас време.

Освен, че можете да проверявате мейла си от разстояние, можете да го свържете с календар и да оптимизирате дейностите си при изработката на качествени уеб сайтове. Филтрирането на писмата е още по-усъвършенствано, както и сигурността. Един от инструментите в облака – Microsoft Defender, се грижи за безопасността срещу по-сериозни заплахи, които обикновено са добре прикрити в мейли или чрез линкове. На днешно време специалистите твърдят, че това е най-сигурната защита, която съществува. Бори се ефективно срещу злонамерения софтуер на сто процента. В Outlook разполагате и с богато отчитане и анализ на причината защо конкретен имейл е обозначен като заплаха от системата.

Не на последно място Microsoft 365 ви прави много по-организирани от преди. Вече няма никаква опасност да забравите за конкретен ангажимент, защото всичките ви събития в мейла са свързани и идеално синхронизирани с календара. И не е нужно вие да вписвате ангажимент, за да ви бъде напомнено. Това ще направи за вас Outlook365. Анализите също са неизменна част от бизнес пощата в облака. Спамът, в който няма зловреден софтуер също е минимизиран до минимум.