Кой предлага широкоформатно сканиране на чертежи?

Имали ли сте чувството, че ще се побъркате от притеснение, когато сроковете за предаването на даден проект рязко наближат, а изгледите за неговото приключване далеч не са обещаващи?

Ако това е така и имате нужда от качествено оформление на чертежа, независимо дали сте инженер или архитект или дали сте студент по архитектура, например и всичко се случва в последния момент. Достатъчно е да знаете кой предлага широкоформатно сканиране на чертежи на aronia2.com и всичко може да се извърши в срок и то по най-прецизния начин. На страниците на aronia2.com ще намерите това, което търсите, както и пълен набор от услуги за оформлението на чертежа, като сгъване и изрязване.

Кой предлага широкоформатно сканиране на чертежи?

Висококачествените системи за широкоформатно копиране, дават възможност за избор на цветни и черно-бели изображения, като се извършва с последен модел копирна дигитална машина. Най-често се използва при печат на архитектурни и машинни чертежи или специализирани материали, изискващи голям формат. Качественото копиране ни дава възможност да подсигурим копие на проекта си, което е особено ценно, в случай, че оригиналът се загуби в даден момент. Имаме избор и за типа хартия, на която да бъде отпечатан чертежа или схемата, като можем да се спрем на обичайната бяла хартия или да изберем мелинекс, паус или плакатна хартия. Ако имаме нужда от сканиране на чертежи, за да можем да възстановим съхранения материал на хартиен носител, то перфектното качество на машините на Арония2 може да ни подсигури това.

Фирмата предлага също и плотиране на чертежи, което се извършва с висококачествен плотер, а относно сканирането то е с минимум 200 DPI с широкоформатния скенер ROWE SCAN. Подробности за услугите на копирния център и а всичко останало което предлага, вижте на aronia2.com и при необходимост от съвет или при наличие на въпроси, не се колебайте да се свържете с екипа на посочения телефон за връзка.