Нямате време за пране – изберете химическо чистене с онлайн заявка

Голямото разнообразие на текстилa по състав на материята и структурата на материала в т.ч. на повърхностния слой и на обратната страна, изискват повишено внимание при прането му. В търговската мрежа се предлагат различни дрехи, изработени от вълна, полиамид, полипропилен, памук, естествена кожа, влакна от кокосов орех, юта, сизал и др., както и комбинирани между тях влакна. Структурата на нишките – рязана, пресукана, тип кадифе или велур, пухкава нишка с различна височина на туфите, тип бримка или мокетен тип, изискват висок професионализъм при пране. Ако държите на модните си придобивки и не искате да ги съсипете при третирането им с перилни препарати, ви съветваме да заложите на сигурно с услугите на фирма за химическо чистене Медия клийн, която ще ви гарантираме отлично качество на изпиране, тъй като професионалистите от екипа перат всичко двустранно с помощта на шампонирна еднодискова машина, а при необходимост и ръчно за по-силни локални замърсявания.

Нямате време за пране - изберете химическо чистене с онлайн заявка

Фирмата за химическо чистене имат богата мрежа от ателиета на територията на град София. Всяко едно ателие е снабдено със съвременна и модернизирана техника, спазваща определени стандарти и изисквания на ЕС. Най-модерната услуга, която предлагат, е онлайн заявка за химическо чистене на много добри цени. Трябва само да посетите тяхното виртуално пространство с един клик на Cleaningstation.bg и да заявите някоя от услугите, които са изложени в сайта.

Както казахме, те имат доста голям брой ателиете на територията на град София, което със сигурност улеснява клиентите в големите жилищни райони. С тяхна помощ ще спестите време за вас самите, вместо да го прекарате в пране на дрехи. Всички ваши модни придобивки ще станат като нови, а вие няма да мислите с какво да заредите следващата пералня. Направете онлайн заявка за химическо чистене чрез формата им за контакт на сайта или с обажедане на телефонен номер 0885 269 869.