Онлайн магазин за високоефективни термопомпи на достъпни цени

Знаете ли, че съществува много лесен начин за намаляване на разходите в домакинството за отопление и климатизация на дома ви? Вече не е нужно да давате луди пари през зимните месеци, за да се чувствате уютно у дома на топло. Наистина има доста начини за отопление, но всеки от тях притежава някакви недостатъци – дърва, въглища, пелети, газ, ток, нафта и др. Някои от тях излизат твърде скъпо, други пък изискват твърде много време, усилия и поддръжка, трети замърсяват ужасно много околната среда. Ние искаме да ви предложим един различен начин за отопление и климатизация на вашия дом с термопомпи от Multiclima.bg. Не се опитваме да им направим реклама, а да ви помогнем с това никак леко решение като ви представим всички предимства на отоплението с термопомпи.

Онлайн магазин за високоефективни термопомпи на достъпни цени

Мултиклима ЕООД е инженерингова фирма, която се занимава основно с инсталация на термопомпени системи близо 27 години. Компанията е основен търговски представител на австрийския производител Heliotherm, който е на водещи позиции на пазара в тази сфера в световен мащаб. Продукцията на Heliotherm е известна с високата си ефективност и надеждност. Високият коефициент на ефективност COP (Coefficient Of Performance) на термопомпите е потвърден от експертизите на различни независими един от друг тестови центрове. Компанията има регистрирани десетки патенти за подобряване ефективността на термопомпените системи и е носител на престижната награда “Hansjorg-Jager
Zukunftspreis 2007” за лидерската си роля в технологичното развитие на термопомпите. Непрекъснатата научна работа и нови разработки в изпитателния център на Хелиотерм са гаранция за поддържане на най-високо технологично ниво и надеждност на термопомпите с марката Heliotherm. Множеството патенти, сертификати и награди от различни институти потвърждават високата оценка за модерните технологии на компанията.

Инвестицията, която трябва да направите първоначално, за да поставите термопомпа в дома си, е малко по-голяма от стандартното, но ви гарантираме, че ще успеете да си възвърнете всички вложени пари само след максимум 3 години, което е забележително. А през това време разходите ви за отопление и охлаждане на дома ви ще спаднат с до 80%. Представяте ли си само колко ще бъдат ниски сметките ви?

Мислете в перспектива и осигурете надеждност на семейството си, която несъмнено ще получите, използвайки термопомпи от Multclima.bg. Всички термопомпи извличат топлинна енергия от природни източници като слънчевата енергия, земните ядра, подпочвените води или въздуха. В тях топлината е неизчерпаема и постоянна. Средната температура на почвата например е около 17 °C през цялото време на годината. Това означава, че дори и в най-големите студове, вие няма да имате никакви грижи с топлината във вашия дом.

Освен че са много икономични, термопомпите са и много екологично чисти и енергоспестяващи, защото енергията, която извличат от природните източници, се възвръща и те я преработват отново. По този начин се образува един цикличен процес, който няма край и създава чувство на сигурност у нас.

Посетете техния уеб сайт и разгледайте всички модели термопомпи на Heliotherm и определете вида, който ще бъде най-подходящ за дома ви. Ако имате някакви въпроси, може да се свържете с тях онлайн чрез формата им за контакт на сайта или с обаждане на +359/ 2 943 39 63.