Как да се включите в играта Стая със загадки?

Понятието „стаи със загадки“ много напомня на едно известни филмово заглавие от поредицата Хари Потър.

И докато във филмовата прожекция героите са разделени на магьосници и мъгали – то в различните стаи със загадки SkyVision вие и вашият партньор или партньори сте един отбор.

Мисията ви е за 60 минути да излезете от стаята, която сте избрали. През това време ще се изправите пред решаването на трудни логически загадки и мистерии. Какви стаи ви очакват на SkyVision.bg и как да се включите в играта Стая със загадки ще разберете от днешната ни публикация.

Както вероятно знаете – столицата се слави с много и различни варианти на играта Escape room, но всъщност готови ли сте да тествате себе си и своите приятели в едно коренно различно приключение? От SkyVision сайтът ви предлагат нови и вълнуващи случаи със заплетени сюжети, в които можете да се впуснете с най-малко един човек рамо до рамо с вас.

Броят на стаите е четири, а ваучерът, който можете да закупите от SkyVision.bg, ви дава право на избор между тях. За да се включите в тази напрегната надпревара с времето, трябва да закупите своя ваучер и да резервирате участието си минимум три дни преди желаната от вас дата за разиграване на играта. Повече информация как става това обаче ще откриете в сайта или на гърба на закупения ваучер. Сега нека се спрем малко по-подробно на т.нар стаи със загадки SkyVision и на това какво ви очаква в тях.

Как да се включите в играта Стая със загадки?

Първата стая се нарича „Колекционерът“ и пресъздава домът на колекционер на редки и скъпи предмети. Естествено мистерия не липсва, а вашата задача е да откриете един специален предмет, който се намира под строга охрана, в дома на запаления колекционер. Втората стая е именована „Първата стая“, която ви отвежда в кървавата лаборатория на зъл учен.

Каква е задачата ви? Посетете SkyVision, за да узнаете. Третата стая със загадки пресъздава място препълнено с технологии от бъдещето и вашата задача е да се преборите с тях – представете си, че сте във филма „Матрицата“, например. И последният ви избор е пътуване във времето, но нека не разкриваме всичко около стаите със загадки – тъй като на SkyVision.bg можете да разберете повече за тях и сами, още сега само с един клик на мишката.