Няколко неостаряващи модела сребърни обеци

Бижутата се използват като допълнение към визията и с цел постигане на определени естетически цели.

С течение на годините тенденциите в бижутерийния бизнес оказват определено влияние върху визията им но определено няколко ювелирни основи, като благородните метали, които остават непокътнати. Модерни и впечатляващи бижута можете да разгледате тук и да се убедите, че няколко неостаряващи модела сребърни обеци ще бъдат актуални и този сезон. Подходяща възможност да направите модна колекцията си от бижута през 2018 г. са дамските накити на флорална тема. Обръщането към стари и добре познати теми като тази не е изненада за модния бизнес, включително и този с ювелирни произведения. По-интересна обаче е самата форма на обеците, които са дълги, висящи с елементи тип пшенични класове и присъстват в луксозните колекции на Chanel Joaillerie.

Всъщност вдъхновената от природата флорална тема присъства активно и в колекции на известни дизайнери като Oscar de la Renta Resort. Многоцветната феерия от светлина ще бъде втората линия, която следват модните дизайнерски предложения на световните подиуми. В тях се включват такива, изработени от благородни материали и украсени с кристали Сваровски. Ако решите да си закупите такива сребърни обеци, обърнете внимание на среброто, което е използвано за основа на кристалите. Комбинацията от сребро с родиево покритие и кристали Swarovski е най-предпочитаната в момента заради несравнимия си блясък и качества като непроменлив цвят на среброто и защита от надраскване.

Няколко неостаряващи модела сребърни обеци

На следващо място трябва да поставим и традиционните геометрични форми, които при сребърните обеците изострят чертите на лицето. Те са подходящи за по-строга визия и официално-деловия стил. Интересно правило за постигане на ефектна визия е това на дисонаса. Брюнетките могат съвсем спокойно да носят обеци с ярки камъни, докато русокосите дами е по-добре да се придържат към бледите цветове. При съчетание на обеците с цвета на очите пък е добре да се търси контрастът,като за тъмни очи са предпочитат светли обеци и обратното.