На каква цена може да откриете рициново масло за домашна употреба?

За разлика от кокосовото масло, което можете да добиете и в домашни условия след определена преработка – рициновото е най-добре да закупите от аптеките или специализираните био магазини, тъй като растението, от което се извлича – Рицин, е силно отровно.

За разлика от първоизточника си, рициновото масло се радва на доста широка популярност и използваемост за козметични и лечебни цели. В домашни условия можете да го включвате в най-различни процедури – било то за подхранване на кожата, косата, ноктите, против бръчки и други. Преди обаче да ви разкрием някои интересни рецепти, които можете да забъркате вкъщи, за подхранване – нека уточним на каква цена се среща продуктът, откъде можете да намерите по-изгодно такова и в какви разфасовки по милилитри се предлага.

Най-често можете да срещнете рициново масло цена за 40 мл. в аптеките, която е не повече от 2-3 лева. В случай, че искате да закупите по-голямо количество – не е необходимо да взимате две шишенца от аптеката, защото за същите пари, т.е по-малко от 10 лева, можете да се сдобиете с цели 100 мл. от онлайн био магазин biofetish.com. Ако сме успели да ви заинтригуваме с това предложение – побързайте и разгледайте офертите им на био рициново масло, което не съдържа никакви разтворители и химикали. А ето и някои възможни рецепти за вкъщи с този натурален продукт.
На каква цена може да откриете рициново масло за домашна употреба?
Рициновото масло можете да използвате директно върху кожата и без да го смесвате с други продукти. Ако желаете по-бърз и дълбок ефект обаче, например върху косата си – бихте могли да си направите маска от рициново масло и тривитаминол, с която да престоите една вечер. Действието му за подхранване на растежа на мигли и вежди също е изпитано и доказано ефективно. Можете да почистите вътрешността и четчицата на стара спирала, след което да налеете в нея рициново масло и да прилагате редовно върху миглите си за по-голям и добър ефект. А сега побързайте да се запасите с този полезен природен продукт, предлаган на изключително ниска цена, за да може да подсилите здравето и красотата си.