Риболов и риболовна макара от Fishing Тime

Много често риболовът е наричан „мълчаливият спорт“.

Това изобщо не е изненадващо като се има предвид, че риболовът е едно от малкото занимания, които ви предлагат почивка сред природата и възможност да останете сами със себе си. Не на второ място риболовът при желание може да се превърне в колективен спорт и дори в предпоставка за създаване на нови познанства и приятелства. Но със сигурност на първо място винаги ще стои онова чувство на удовлетвореност, което не може да се съизмери с нищо друго освен с уловената риба. За да сте наистина добри рибари и да се гордеете с постиженията си, трябва да се гордеете с такъмите си. Един от най-добрите магазини за риболовни принадлежности fishingtime.bg предлага риболовна макара от ново поколение.

Тя позволява да използвате изцяло потенциала на въдицата си и още по-хубавото е, че не ви се налага да я сменяте много често, защото тези макари са с изключително дълъг живот благодарение на подобренията, които са дело на едни от най-известните и утвърдени производители. Не се притеснявайте, че шпулата на макарата ви може да корозира или да се замърси, защото модерните риболовни макари са снабдени с механизъм CoreProtect, който не позволява навлизане на замърсявания и вода във вътрешността на шпулата и така многократно удължава живота й.
Риболов и  риболовна макара от Fishingtime.bg
Що се отнася до материала използван за изработка на риболовната макара става въпрос за композит от най-ново поколение, който прави макарата максимално лека и в същото време много удобна. Проектантите не са забравили да преместят и тежестта максимално навън с цел редуциране на умората и по-лесно замятане. Риболовът ще стане още по-приятно занимание,защото ще разчитате на верни съюзници в борбата с рибата като макари и всички останали рибарски принадлежности от fishingtime.bg. Единственото, което ви остава е да нарамите въдицата и да се впуснете в приключението с хъс и желание.