Време за тунинг с ремонт на помпа дюзата

Не в едно или две предавания на автомобилна тематика ще видите как се прави тунинг.

В значението на този термин освен подобрението външния вид на автомобила, се влагат и всички онези технически модификации по превозното средство, които повишават нивото на цялостното представяне. Сега е много лесно и изгодно да се погрижите за автомобила си с тунинг чрез диагностика и ремонт на помпа дюза в sofia-diesel-center . Центърът разполага с последната дума в техническото оборудване за ремонтни дейности и диагностика на дизелови двигатели. Имайки предвид важността на помпа дюза системата, от сервиза са се специализирали по-тясно в работата си с нея. Едва ли ще е пресилено, ако кажем , че помпи дюзите са сърцето на автомобилния двигател, защото именно чрез тях към цилиндрите се подава нагнетено и дозирано гориво. От работата на помпа дюзата е в пряка зависимост цялостното състояние на дизеловия автомобил. Индикации като трудно запалване, гаснене на мотора,шумен режим на работа, черен дим от ауспуха, и др. са причинени от неизправности в помпа дюзата. Като изключим обикновено независещите от човешкия фактор причини като износване и получаването на нагар, статистиката сочи като следваща най-разпространена причина за проблеми некачествените предишни ремонти.

Време за тунинг с ремонт на помпа дюзата

Поради тази причина дизел центърът е една от малкото фирми у нас, които постоянно инвестират в подобрение на материалната си база. Така специалистите са улеснени в работата си и дават гаранция за всяка сервизна услуга. Един качествен ремонт се превръща в инвестиция с дългосрочна възвръщаемост и ви спестява много време и излишни разходи.
Методологията на работата в центъра се състои в прецизната диагностика, тестване на стенд и професионален монтаж на отремонтираните помпи дюзи. Гаранцията, която дават от центъра, не е псевдогаранцията, получена в кой да е сервиз, а е следствие от внимание към детайла и регулярни проверки на извършената работа. Обществена тайна е, че повечето проблеми с помпа дюзата са следствие от некачествени предишни ремонти или лошо центроване.

В София Дизел Центъра ще намерите надежден партньор, който работи с последното ноу-хау от Бош, а именно Common Rail системата, която е своеобразен тунинг за двигателя. Подходяща е както за леки, така и тежкотоварни превозни средства и с нейна помощ се постигат резултати за повишаване мощността на двигателя и по-малко вредни емисии чрез впръскване на гориво от близки разстояния и висок интензитет. За разлика от първите системи на Бош се постига налягане от 2200 бара, което позволява опционално най-доброто усвояване на горивото и нисък разход.

Можете още днес да се погрижите за колата си като се доверите на голям дизел център, който поддържа широк ценови диапазон благодарение на ултрамодерната си техническа база.Освен високи резултати при ремонта на помпи дюзи, добрата техническа база предоставя възможност за рециклирне на дефектирали части и така се осигуряват ниските цени и алтернативните предложения за вашия автомобил.