Какви са полезните свойства на сироп от арония?

Напоследък знаете колко е модерно да се говори за био и супер храни.

В това няма нищо лошо, защото хората вече се стремят да се хранят правилно, подбират хранителните продукти, които консумират, и се стремят да си набавят всички полезни вещества за тялото и витамини не от хранителни добавки, а от истински храни.

Плодовете от арония съдържат най-висока концентрация за антиоксиданти, които предпазват клетките на тялото от вредните ефекти на окисление. Освен това те имат куп още полезни свойства, свързани с уриналния тракт, сърдечни заболявания и проблеми с щитовидната жлеза.

Сок от арония от ферма Шайен

В каталога на онлайн магазин Ferma-shayen.com може да намерите 100% био сироп от арония на най-изгодна цена на пазара. Сокът се прегла вакумиран в опаковка от 2 литра и може да се консумира до 5 месеца, ако се държи в хладилник или на студено място. Гарантирано най-добри оферти на ниска цена 2 литра сок за 15 лева, тоест 7,50 за литър.

Сок от арония от ферма Шайен

Този сок и сироп от арония е страхотен помощник на диабетици, поради всичките си лечебни ползи. Поддържа в нормите хора с високо кръвно налягане и е мощно средство за борба с грипните и вируси заболявания, както и вирусни инфекции и бронхити. Съдържа в себе си много витамини като C, B1, B2 и P, който може да се намери само в този плод. Този витамин е в пряка връзка с витамин C, ако имате недостиг на единия витамин, трудно усвоявате другия.

За най-ефективни резултати сок или сироп от арония трябва да приемате поне 3 пъти дневно не повече от 50мл. Така всеки ден в продължение на месец, консумирайки го преди хранене, ще усетите свойствата и всички ползи на този супер полезен плод.

Поръчайте го сега от каталога на сайта Ferma-shayen.com или като с обаждане на телефонен номер 0894663102. Разгледайте всички предложения в електронния магазин и може да комбинирате поръчката си с вино от арония или със 100% студено пресован сок от ябълка.