Какви перголи с отваряем покрив ви очакват на пазара?

Перголите са чудесен начин да направите откритите пространства в дома си далеч по-уютни и използваеми.

Обикновено домакинствата, които живеят в апартаменти, не намират алтернатива за откритите тераси. Те се използват най-интензивно през топлите месеци, като през останалия период от годината рядко влизат в употреба, заради лошите метеорологични условия. Все пак има решение и то е от части практично. Редица семейства поставят тенти или навеси, които да ги защитават при силно слънце и до някъде от дъжд, въпреки че биват неефективни в такива моменти.

От tenti.info магазина пък ви предлагат нещо далеч по-добро и това са перголите с отваряем покрив, за които ви очаква повече информация тук. Този начин за предпазване ефективно не само от слънчевите лъчи, но и от дъжд, и сняг – се явява по-надеждна алтернатива на вече споменатите сенници и навеси. Освен това те позволяват цялостното им прибиране в някои от краищата на конструкцията, така че да използвате възможно най-ефективно желаното отворено пространство. Добро решение за покриване на открита площ биват също така и перголите с алуминиеви ламели. Те могат да пропускат светлинна в пространството от 0° до 75°, което ги прави изключително ефективни при регулиране достъпа до слънчевите лъчи. Освен това конструкцията им позволява монтирането на странични ограждения, което ще рече, че можете да превърнете откритата тераса в закрита. Монтирайки подвижни стъклени конструкции в комбинация с перголите с отваряем покрив – се снабдявате с едно закрито помещение, което отново може да превърнете в любимата си слънчева, открита тераса, без много усилия.

Какви перголи с отваряем покрив ви очакват на пазара?

В случай, че предизвикахме интереса ви – не пропускайте да посетите сайта на онлайн магазина за перголи с отваряем покрив – tenti.info, където ви очаква повече информация.