Офис в Центъра на София – предимства, недостатъци и възможности

Фортън България Ви съветва…

Говорейки за бизнес в България, неминуемо се сещаме за столицата и по тази логика един офис в центъра на София не е излишен, за която и да е фирма. Столицата отдавна значително напредна в изграждането на своя рентабилен бизнес облик и придружаващите го комплекси от съвременни офис площи и офис с гради. Още с влизането си в София пред погледа ни изникват едни космополитни лъскави фасади на извисяващи се в небето сгради.

Разбира се София не е Лондонското Сити или Ню Йорк, но определено, като Европейска столица има своите добри и примамливи бизнес предложения. Повечето компании работещи в страната – местни и чуждестранни, имат офиси в столицата. Повечето от тях се стремят да разкрият офиси и в други големи бизнес градове, като Бургас, Пловдив или Варна, за да разширят дейността на бизнеса си. Обратното големи фирми със седалища извън София, търсят удобни и функционални офис сгради в центъра на столицата или по бул. България. За да помогне на бизнеса и да осъществи връзката между търсещи и предлагащи – Фортън от години работи на българския пазар за бизнес имоти. Ето и какво споделят те за офисите предлагани в центъра на столицата…

Офис в центъра на София – добра инвестиция, добри възможности и престиж

Нормално е повечето бизнес дейности и голяма част от бизнеса в една държава – да бъдат концентрирани в нейната столица. България не нарушава тази тенденция и по-голямата част от големите бизнес компании у нас – управляват и извършват дейността си от офиси в столицата. Какви са предимствата на това? На първо място, като столица на държавата, София е град с добре оформена, добре поддържана и постоянно обновявана инфраструктура. Архитектурата на града и планът му за устройство значително облекчават придвижването от точка до точка и правят достъпът от центъра до останалите части бърз. При това наличието на летище, гари и минаването на всички възлови пътно-транспортни линии в страната – от София може да се стигне бързо до всяка част в България и извън нея.

До тук първата и почти най-важна точка за разполагането на един офис е отметната, а именно топ локацията. Освен това офис в центъра на София ви предлага и перфектна инфраструктура на района (градски транспорт, метро, придвижване със собствена кола). Недостатъците, ако можем да ги наречем такива, на тази локация са затрудненото паркиране и големият трафик в центъра на столицата. Това, обаче са характерни особености за всеки един голям столичен град и те по скоро са неизбежни. Все пак ползите от това да наемеш офис в центъра са много по-големи.

Могат да се избират районите зад НДК, около Народното събрание, по булевардите Цар Освободител и Дондуков. Самите офис сгради са модерни, реновирани, предлагат всички технически удобства, налични озеленени площи в района, възможности за отдих, хранене, разходки. Удобствата на един офис в центъра на София са незаменими, така че потърсете вашият офис още днес с помощта на Фортън България, на www.cwforton.com!