Промоции от онлайн магазин за риболов

Според последни проучвания един от основните параметри, по които един или друг потребител решава, за да направи покупка е цената. Но това, което е трудно постижимо за търговците изобщо е съотношението цена-качество в изгодни за клиента граници. Що се отнася до онлайн магазина за риболов fishingtime.bg, този проблем не стои изобщо на дневен ред.

Продуктовата им гама е толкова голяма, че ценовият диапазон може да задоволи всякакви възможности и предпочитания. На страницата им в интернет можете да разгледате повече от 10 страници артикули и промоции от дадена категория, а съотношението цена-качество е максимално като се има предвид, че марките Shimano, Storm, Filstar са сериозно представени в магазина, а за завършек на плеядата звезди е St.Croix Legend Xtreme Spinning -въдица с уникална изработка и доживотна гаранция, която ще бъде оценена от всеки любител на риболова. Последните иновации в изработката на рибарски принадлежности също не са пропуснати.

Примамката Westin – Danny the Duck е коствала цели две години работа от страна на компанията производител. Крайният резултат е повече от впечатляващ – малка птица с бавна акция по водната повърхност, която е подходяща за плитководен риболов, улов на хищни риби или тролинг и кастинг риболов, като има възможност за спускане до 2 метра дълбочина.

Промоциите в онлайн магазина за риболов не се изчерпват с приключване на сезона, а точно обратното- валидни са целогодишно. Много приятен комплимент към всички привърженици на риболова е петнадесетпроцентното намаление от закупени артикули, което получава всеки решил да се снабди с риболовен билет през сайта. Постоянни са и промоциите, свързани с доставките и отстъпки при покупки над 100 лв. Ако пазарувате над тази сума, доставката става безплатна, а като допълнителен бонус получавате и процент допълнителна отстъпка от крайната цена.
Промоции от онлайн магазин за риболов
Регулярни са промоциите свързани с определени продукти като въдици, примамки, аксесоари и други. За тях е предвидена отделна категория, където лесно и бързо можете да се ориентирате коя покупка би била най-изгодна за вас.

От е-fishing обичат риболова и работят за това все повече хора да го заобичат, а запалените по рибарството да могат да разчитат на висококачествени такъми на ниски цени.