Строителни-отпадъци.com – наем на контейнери за строителни отпадъци

Планирате ремонт на дома ви и искате сами да се справите с организацията. Накрая ремонтът е изцяло успешен, резултатите са на лице, но сте прекалено изтощени, за да се занимавате с всички строителни отпадъци, които са останали. Ние можем да ви предложим много икономично решение на този проблем. Наемете контейнер за строителни отпадъци от фирма Лъч 2009 и работниците ще ви съдействат с товаро-разтоварителната дейност и извозването на пълния контейнер до специализирано сметище за строителни отпадъци.

Дейността на компанията е насочена изцяло към населението на София и околността, но чрез предварителна договорка в техния офис или по телефона, може да се споразумеете за доставка на контейнер на по-далечен адрес.

Строителни-отпадъци.com - наем на контейнери за строителни отпадъци

Голямото предимство за съвместна работа при ремонта дейност с Лъч 2009 е гъвкавият начин на плащане, който предлагат. На клиентите се предоставя пълното право да платят по най-удобния за тях начин – банков превод или плащане в брой при доставката на поръчания контейнер. Банковото плащане почти винаги е предпочитано от нашите корпоративни клиенти. Плащането в брой – от клиенти с по–малко заявени контейнери за боклук. Това са едни от най-ниските цени на територията на столицата. Именно поради тази причина компанията е спечелила доверието на много клиенти, тъй като предлага достъпни цени за услуги с професионално качество. Служителите отделят пълно внимание на всеки детайл и се стараят да удовлетворят всички желания на клиента.

На сайта на фирма Лъч 2009 Строителни-отпадъци.com можете да прочетете и различни статии за контейнерите, които със сигурност биха ви били от полза. Информацията е подробна и абсолютно достоверна! Пряко свързана с дейността им е темата за рециклирането на строителния боклук, защото транспортът му с контейнери е част от цикъла на усвояване на този отпадъчен материал. Ако имате някакви въпроси, може да позвъните на телефонен номер 0878 997 978, а адресът на фирмата е гр. София 1700, ж.к. ВИТОША, бл. 2, вх. 1, ет. 10, ап. 46.