Кои са луксозните химикали Parker и къде да ги открием?

Ако вие сте от хората, които не са чували за луксозни химикали Parker, или пък сте чували, но не знаете много подробности за тях и за това какво ги прави уникални, продължете да четете тази статия.

Истината е, че луксозните химикали Parker имат своята дългогодишна история. Луксозните химикали Parker, както може би предполагате идват от името на Джордж Паркър, който си си възложил проста, но амбициозна цел, когато започнал да произвежда пишещи средства – да създава по-добри инструменти. Така компанията е вдъхновена и създава първата патентована система „Lucky Curve”, която драстично намалила изтичането на мастило, голяма слабост на ранния вид писалка, та до последната колекция Duofold Esparto, Parker израства като символ на качество без компромис.

Началото на компания Parker е поставено на 1888г., като създателят Паркър, който държи на своята философия „Направи нещо по-добро и хората ще го купуват“, остава верен на този принцип и през годините, докато през 1962г. става доставчик на пишещи инструменти за британското кралско семейство. Това е велико постижение и доказателство, че тези продукти са наистина изтънчени и на високо ниво.

Луксозни химикали Parker

Ако вече се чувствате като запалени фенове на луксозните химикали Parker, то сигурно се чудите и откъде да закупите този невероятен продукт. И за да не ви бавя, направо ви казвам, че мястото е Книжарница.net. Там вие ще откриете невероятно разнообразие от пишещи средства като писалки, химикалки и ролери на световноизвестни марки като Parker, Cross, Lamy и други. Хубавото е, че можете лесно да направите своята поръчка онлайн, чрез формата за контакт в сайта им – Книжарница.net, както и чрез обаждане на тел.: 0884173486, и на имейл: knijarnica.net@abv.bg.

Луксозните химикали Parker са нещо, зад което стоят впечатляващ брой патенти и именно това е причината да са се превърнали в невероятно стилни изтънчени аксесоари за модерния градски човек! Сдобийте се с такъв и вие – от Книжарница.net