Колко средно е животът на едни керамични фасети?

Всяко нещо има срок на годност, но когато заплащате повече с цел получаването на по-високо качество, със сигурност желаете трайността да бъде по-продължителна.

Именно по тази линия на размисъл ще насочим вниманието ви в днешната ни публикация, където ще поговорим за това колко е средният период издръжливост на керамичните фасети.

Със сигурност сте чували всеобщото схващане, че зъболекарските услуги са скъпи. Следователно колкото по-сложна е една манипулация в зъболекарския кабинет, толкова повече ще трябва да платите.
Бързаме да ви зарадваме с новината, че това невинаги е така, особено когато става въпрос за качество и изработката на керамични фасети при aleksandarvalev.

Колко средно е животът на едни керамични фасети?

За да получите качество съответно трябва да заложите на добър стоматолог, тъй като изработката на каквито и да било по форма керамични фасети за предните ви зъби изисква изключително майсторство и прецизност. Нашето предложение е да разгледате услугата под нейната разгърната и обяснена форма виртуално на aleksandarvalev.com. На този уеб адрес ви очаква информация не само за зъбни фасети, а още и подробни данни за клиниката, в която можете да получите професионално обслужване и задоволителни резултати. Накратко ще се запознаете с д-р Вълев и стоматологичната му клиника в София – Александър Вълев.

Като професионалист, помогнал на мнозина да забравят за несъвършенствата на зъбите си чрез керамични фасети, д-р Вълев работи с едни от най-добрите материали. Това означава, че ще получите наистина добра изработка и възможно най-голяма издръжливост на фасетите . Средно керамичните фасети се различават от фотополимерните по това, че „срокът им на годност“ е с години по-голям. Ако фотополимерните издържат 4-5 години, то керамичните фасети се славят със средна издържливост до 10 години. Не пропускайте да научите още интересни подробности за работата на д-р Вълев и поставянето на керамични фасети в клиниката му още сега от aleksandarvalev.com.