Къде може да се намери жива spirulina?

Когато човек внезапно осъзнае до каква степен е занемарил отношението към себе си, може да се окаже доста дълго, след като това фактически се е случило. Добрата новина е, че винаги има шанс нещата да се подобрят, стига да има желание за това.

Ако ви е познато усещането на умора през повечето време или липсата на ентусиазъм или не сте доволни от това, което показва кантара, което допълнително влошава настроението ви, може би е време да си изградите нов план за действие. От една страна можете да подобрите режима си на хранeне и от друга – да активизирате спортния си живот. По отношение на храните, нека да видим какво представлява водораслото spirulina и https://spirulina.bg/, толкова хвалено по целия свят и набиращо известност в Европа едва в последните десетилетия.
Къде може да се намери жива spirulina?
Това е миниатюрно синьо зелено водорасло, което се състои от една клетка, която обаче е пълна с ценни вещества. По-голяма част от спирулина представlqва протеин, което е един от основните фактори, за които се търси тази супер храна и като заместител на месото и много млечни продукти. В допълнение, spirulina съдържа много ценни минерали, аминокиселини и антиоксиданти, които спомагат пречистването на организма. Обновявайки клетките, ценните вещества задействат освобождаването на организма от тежки метали и повишаване на енергията. Смята се, че подобрява паметта и поради качеството и за повишаване на тонуса на целия организъм се препоръчва и за справяне с хроничната умора и стреса.

Къде може да се намери жива spirulina? Въпреки, че по нашите ширини отдавна вече може да се открие, но най-често на прах или във вид на таблетки, то от скоро вече я има и свежа, при това произведена в био ферма у нас. Може да се поръча веднага на spirulina.bg и да пристигне за няколко дни. Всеки, който има желание да подобри жизнения си стандарт знае, че живите продукти, които не са преминали през термична обработка съдържат максимума от своите полезни вещества. Така е и със спирулина. Достатъчни са 2 – 3 лъжички на ден, както за активно спортуващите, така и за тези, които са на детоксикираща диета. Вижте повече в спирулина бг и преценете сами.